Rólunk

A PésF Bau Kft 100%-ban magyar tulajdonú szolgáltató Kft., Komárom-Esztergom megyében, Budapesttől 50 km-re, Nyergesújfalun található.

Tevékenysége szárazépítészet, gyógyszeripari, vegyipari létesítményekben tisztatéri falak kiépítése, továbbá épületek külső és belső festő és mázoló munkái és az ehhez kapcsolódó befejező szakipari munkák, tűzgátló, füstgátló nyílászáró-szerkezetek beépítése, tűzállóságot növelő bevonati rendszerek alkalmazása, karbantartása, tűzgátló tömítések beépítése, felülvizsgálata, karbantartása és javítása. Továbbá épületgépészeti kivitelezés, légtechnikai rendszerek beszerzése és telepítése, valamint lakatosipari munkák. Vállaljuk acélszerkezetek gyártását egyedi kis- és nagy sorozatgyártásban.

A PésF Bau Kft üzletpolitikájában a minőség, a korrektség, a határidők pontos betartása és a kölcsönös megelégedettség a fő szempont.

Megrendelői körünk folyamatos bővülése igazolja vissza, hogy megbízható, korrekt kivitelezőként érdemes dolgozni a mai nehéz piaci viszonyok között.

Péntek Attila, ügyvezető


Keressen minket!

Név *

Email *

Telefon*

Üzenet

Biztonsági kérdés